De Redactie

Siebe Philips

Hi ik ben Siebe, deeltijd student aan de accountancy opleiding en daarnaast werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen en organisaties beweegt, vandaar mijn passie voor het accountantsvak. Ook houd ik mij graag bezig met ontwikkelingen binnen het vakgebied.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van lekker eten, een mooie whisky, een goed boek of een rondje op de golfbaan.

Delano Tolhuisen

Mijn naam is Delano en ik studeer op dit moment deeltijd accountancy. Ik ben een ambitieus persoon en sta open voor uitdagingen. Zolang je doorzet, kun je alles bereiken. The Accountables kan een mooi podium bieden om jouw visie en overtuiging met de sector te delen. Ik vind het interessant om te lezen wat er gebeurt binnen ons beroep en wat er leeft bij de mensen.

Naast mijn werk en studie ben ik te vinden in de dansschool voor ballroom & latin, ga ik een avondje kickboksen of vul ik mijn tijd in als penningmeester bij mijn scoutinggroep.

Jeffrey Liu

Mijn naam is Jeffrey. Momenteel volg ik de deeltijd MSc in Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit. Ik werk daarnaast bij Deloitte. Tijdens mijn Bachelor heb ik al een bijdrage mogen leveren aan dit platform, welke mij een jaar later de eerste plaats in de Brenda Westra Opinieprijs opleverde. Dat heeft mij geïnspireerd om sinds voorjaar 2023 ook de redactie te versterken.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten (fitness en Krav Maga) en lees ik graag.

Wendy Zahoer

Ik ben Wendy. Ik studeer aan de Nyenrode Business Universiteit voor de postmaster RA en ben werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied over de accountantsopleiding en de implementatie van digital audittechnieken in de praktijk.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en vind ik het leuk om nieuwe uitdagingen te overwinnen. Verder ben ik fan van arcade spelletjes en geniet ik van een goede film of een leuk etentje met fijn gezelschap.

Wil je meewerken met The Accountables?

Neem contact met ons op en doe mee!

DEZE WEBSITE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
IN SAMENWERKING MET DE VERENIGING VAN ACCOUNTANCY STUDENTEN