De redactie

Fabienne van der Moolen

Ik ben Fabienne en begin op dit moment aan mijn deeltijd Master Accountancy.

In het vak zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen die ik interessant vind, vooral de visie van jonge accountants. Ik bekijk dingen altijd van meerdere kanten en daarom kan ik me meestal vinden in verschillende meningen.

Naast mijn werk en studie vind ik het nog leuk om te sporten en lekker te eten. Vrije tijd moet besteed worden met leuke dingen doen!

Siebe Philips

“Hi ik ben Siebe, deeltijd student aan de accountancy opleiding en daarnaast werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen en organisaties beweegt, vandaar mijn passie voor het accountantsvak. Ook houd ik mij graag bezig met ontwikkelingen binnen het vakgebied.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van lekker eten, een mooie whisky, een goed boek of een rondje op de golfbaan.”

Delano Tolhuisen

Mijn naam is Delano en ik studeer op dit moment deeltijd accountancy. Ik ben een ambitieus persoon en sta open voor uitdagingen. Zolang je doorzet, kun je alles bereiken. The Accountables kan een mooi podium bieden om jouw visie en overtuiging met de sector te delen. Ik vind het interessant om te lezen wat er gebeurt binnen ons beroep en wat er leeft bij de mensen.

Naast mijn werk en studie ben ik te vinden in de dansschool voor ballroom & latin, ga ik een avondje kickboksen of vul ik mijn tijd in als voorzitter van de studievereniging VAS en als penningmeester bij mijn scoutinggroep.

Wil je meewerken met The Accountables?

Neem contact met ons op en doe mee!

DEZE WEBSITE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
IN SAMENWERKING MET DE VERENIGING VAN ACCOUNTANCY STUDENTEN