De redactie

Ewout van Diemen

Ik ben Ewout, werkzaam bij een accountantsorganisatie en student. Om mij heen hoor ik verschillende geluiden over het accountantsberoep en ik vind het interessant om hierover te praten. Zelf ben ik een denker die graag vijf stappen vooruitdenkt en ik deel dit graag. Niet alles vanuit één invalshoek bekijken om ervoor te zorgen dat het totaal plaatje zichtbaar wordt. Dat is iets waar ik van zal blijven leren.

Seren Güven

Ik ben Seren, momenteel werkzaam in de accountancy branche en studente aan de accountancy opleiding. Geloof dat in eenieder veel onontdekte potentie zit en kan mezelf vaak goed verplaatsen in anderen. (Over)thinking outside the box is een begrip dat goed bij mij past. Ik luister, lees, denk en discussieer graag mee over uiteenlopende onderwerpen.

Andrea Moser

Mijn naam is Andrea en ik ben op dit moment een deeltijd accountancy studente en werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik zie mijzelf als een persoon met een positieve blik naar de wereld. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en ben daarnaast een dromer en een denker, ookal praat ik soms iets te snel voordat ik denk. Ontzettend geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen en het leren kennen van nieuwe personen en ik heb als feminist een uitgesproken mening over onze branche.

Mariëlle Pronk

Ik ben Mariëlle, momenteel ben ik deeltijd studente accountancy en werkzaam in een accountantsorganisatie. Ik probeer altijd de positieve kant van dingen te zien en ben daarom met name geïnteresseerd in de psychologische kant van ons vakgebied. Op dit gebied zijn steeds meer ontwikkelingen en daarom vind ik het belangrijk dat wij als jonge accountant onze mening kunnen laten horen.

Inge Winterswijk

Hallo, ik ben Inge. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest in de auditpraktijk ben ik overgestapt naar de M&A praktijk. Zowel de bachelor als masteropleiding in accountancy heb ik afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit. Met deze studie kun je zoveel kanten op, ik zou iedereen willen aanraden om ook eens een kijkje te nemen buiten de wereld van audits. Ik ben leergierig, enthousiast en recht door zee. Verder hou ik van muziek, festivals en concerten bezoeken, reizen en lekker eten.

Wil je meewerken met The Accountables?

Neem contact met ons op en doe mee!

DEZE WEBSITE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
IN SAMENWERKING MET DE VERENIGING VAN ACCOUNTANCY STUDENTEN