De redactie

Seren Güven

Ik ben Seren, momenteel werkzaam in de accountancy branche en studente aan de accountancy opleiding. Geloof dat in eenieder veel onontdekte potentie zit en kan mezelf vaak goed verplaatsen in anderen. (Over)thinking outside the box is een begrip dat goed bij mij past. Ik luister, lees, denk en discussieer graag mee over uiteenlopende onderwerpen.

Andrea Moser

Mijn naam is Andrea en ik ben op dit moment een deeltijd accountancy studente en werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik zie mijzelf als een persoon met een positieve blik naar de wereld. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en ben daarnaast een dromer en een denker, ookal praat ik soms iets te snel voordat ik denk. Ontzettend geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen en het leren kennen van nieuwe personen en ik heb als feminist een uitgesproken mening over onze branche.

Mariëlle Pronk

Ik ben Mariëlle, momenteel ben ik deeltijd studente accountancy en werkzaam in een accountantsorganisatie. Ik probeer altijd de positieve kant van dingen te zien en ben daarom met name geïnteresseerd in de psychologische kant van ons vakgebied. Op dit gebied zijn steeds meer ontwikkelingen en daarom vind ik het belangrijk dat wij als jonge accountant onze mening kunnen laten horen.

Siebe Philips

“Hi ik ben Siebe, deeltijd student aan de accountancy opleiding en daarnaast werkzaam bij een accountantsorganisatie. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen en organisaties beweegt, vandaar mijn passie voor het accountantsvak. Ook houd ik mij graag bezig met ontwikkelingen binnen het vakgebied.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van lekker eten, een mooie whisky, een goed boek of een rondje op de golfbaan.”

Fabienne van der Moolen

Ik ben Fabienne en begin op dit moment aan mijn deeltijd Master Accountancy.

In het vak zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen die ik interessant vind, vooral de visie van jonge accountants. Ik bekijk dingen altijd van meerdere kanten en daarom kan ik me meestal vinden in verschillende meningen.

Naast mijn werk en studie vind ik het nog leuk om te sporten en lekker te eten. Vrije tijd moet besteed worden met leuke dingen doen!

Wil je meewerken met The Accountables?

Neem contact met ons op en doe mee!

DEZE WEBSITE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT
IN SAMENWERKING MET DE VERENIGING VAN ACCOUNTANCY STUDENTEN