Seren Güven

Maatschappij

Self-isolation diary

SELF-ISOLATION DIARY PART 1

Vanaf vandaag starten we onze nieuwe mini-serie op The Accountables, namelijk ‘Self-isolation diary’. De komende weken zal de redactie haar ervaringen tijdens deze intelligente lockdown delen. Deze week geven we het woord aan Seren Güven.   

Lief dagboek,

Voor mij zijn alweer drie weken in zelfisolatie gepasseerd en ik begin gewend te raken aan deze nieuwe lifestyle. Ik had een paar maanden geleden nooit verwacht dat deze crisis zo dichtbij zou komen in dit extreme stadium. Het is verschrikkelijk wat er gebeurd in de wereld. We worden de laatste tijd overspoeld met negatieve energie, dus ik wil dat nu besparen. Ik begin alle kleine en dagelijkse dingen in het leven te waarderen, zoals dineren en lunchen buiten de deur, kopje thee op de bank met goed gezelschap, de Amsterdamse file, poeder uit de koffiemachine, dezelfde theesmaakjes dag in dag uit (ik dacht dat ik dat niet meer lekker vond, maar vind ik toch wel…) en die vreselijke plek genaamd de sportschool.   

Relaxen, sporten, werkafspraken, aansluiten van de kolommenbalans én online colleges volgen in dezelfde ruimte is vermoeiend en vooral heel saai. Toch verbaasd het mij hoe creatief we zijn met technologie tegenwoordig. Het heeft mij vooral veel tijd bespaard, want de Amsterdamse drukte vermijden voor drie weken voelt toch wel als een mini prestatie. Deze extra tijd heb ik kunnen gebruiken om te werken. Werken niet alleen voor de accountantsorganisatie waar ik werkzaam ben en mijn klanten, maar ook aan mijzelf. Er zijn geen excuses meer om niet dagelijks te sporten, het ene recept dat ik al een tijdje opgeslagen heb te proberen, dat instrument en boek uit het stof te halen en mijn lievelingsserie of films te binge watchen. En dit geeft mij zoveel rust en energie! Daarnaast helpt het mij ook om te blijven focussen tijdens mijn werk. Zo kijk ik er elke dag uit naar dat beetje me-time.   

Ik daag iedereen in deze bijzondere tijd aan zijn mentale en fysieke gezondheid te werken op zijn manier. Veel sterkte, gezondheid en succes toegewenst. In het bijzonder de individuelen en naasten die getroffen zijn door dit virus. Desondanks alles weet ik zeker dat wij hier met z’n allen sterker uitkomen! Stay safe and see you soon outside!   

Elleboogjes, Seren  

Graag wil ik nog aanhalen dat wij op dit platform elke vrijdag content plaatsen door accountancy studenten, voor accountancy studenten. Vergeet ons niet te volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste artikelen, interviews en opinies. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *