Inge Winterswijk

Maatschappij

Self-isolation diary

Een nieuw tijdperk? I SELF-ISOLATION DIARY PART 3

Deze week vervolgen we onze mini-serie op The Accountables, namelijk ‘Self-isolation diary’. Voor week 3 geven we het woord aan Inge Winterswijk.

Is er een nieuw tijdperk aangebroken?

De maatregelen zullen dan wel langzaam versoepelen, maar een anderhalvemetermaatschappij wordt voorlopig het nieuwe ‘normaal’. Dit is dan ook misschien wel het begin van het nieuwe tijdperk.

Meer thuiswerken, minder bureaus op kantoren, minder tafeltjes in restaurantjes, minder mensen tegelijkertijd in winkels, geen concerten of festivals, minder stoelen in bioscopen, niet iedereen tegelijk naar school, niet allemaal tegelijk met het openbaar vervoer. Het is wel even omschakelen. Voor ondernemers, ouderen, ouders, kinderen, leraren, dokters, studenten, buschauffeurs, koks, sporters, voor iedereen.

Ja, ik mis een drankje drinken in het zonnetje op een festival, met vriendinnen borrelen, even lekker sporten. Ik mis het zoals het was. Maar ik ben ook trots op ons, op iedereen. We zijn bezig met oplossingen, we bedenken apps om toch spelletjes met elkaar te kunnen spelen, elkaar te kunnen zien, tentamens te kunnen maken en winkels weer te kunnen openen. We kijken meer naar elkaar om, we bellen elkaar vaker en zijn liever voor elkaar. En dat is ook wat waard.

Zolang we er met zijn allen onze schouders onder zetten komt het echt wel goed. Dus ik werk voorlopig nog maar even vanuit mijn huis, houd anderhalve meter afstand, support de lokale ondernemers waar ik kan en probeer niet al te veel te klagen, want daar wordt niemand blij van. Doen jullie met me mee?

Liefs, Inge

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *