Spelregels reacties

Op dit platform hebben wij ruimte voor uw mening en uw geluid bij het voeren van een dialoog. Dit gaat wel gepaard met enkele spelregels:

  1. Er is een mogelijkheid om te reageren op deze website bij artikelen, interviews en opinies. Voor publicatie van een reactie zal de redactie deze goedkeuren.
  2. Eigen bijdragen zijn altijd welkom! Stuur ons een mail op accountables@nyenrode.nl.
  3. Graag vragen wij u bij het plaatsen van een reactie uw eigen voor- en achternaam te gebruiken en niet van een ander. Reacties onder pseudonieme of valse namen worden niet door de reactie goedgekeurd.
  4. Uw e-mailadres moet bekend zijn bij de redactie. Dit e-mailadres blijft uiteraard strikt vertrouwelijk onder de redactie.
  5. Graag dit platform niet gebruiken voor het discussiëren van persoonlijke conflicten of het uitlokken van emotionele reacties.
  6. Schrijf duidelijk, zakelijk en begrijpelijk Nederlands en vermijd taalfouten en scheldwoorden zoveel mogelijk. Te slecht geformuleerde reacties zullen niet goedgekeurd worden door de redactie.
  7. Het is niet toegestaan om beledigende opmerkingen te plaatsen over bijvoorbeeld iemands levensovertuiging, geloof, etniciteit of seksuele geaardheid.
  8. Reageer kort en bondig. Een reactie mag maximaal 200 woorden lang zijn. Een persoon mag maximaal drie reacties bij een bijdrage plaatsen.
  9. Graag reacties plaatsen gerelateerd aan het onderwerp. Off topic reacties worden door de redactie verwijderd. Reageert u op een andere reageerder, maak dat dan duidelijk in uw bericht.
  10. Het plaatsen van reclame is niet toegestaan en wordt niet door de redactie goedgekeurd.