MENU
Rap Battle Groep Eindhoven
  

Rap Battle verbeeldt De Robuuste Accountant het beste

Op 24 augustus kwamen de eerstejaars bachelorstudenten Accountancy naar Nyenrode voor een driedaagse Intro. Zij vulden onder meer de poll in met de vraag “Wat wordt jouw grootste uitdaging in de komende 4,5 jaar?”. 83% van de studenten verwacht dat ‘tijd plannen voor zelfstudie’ het lastigste wordt.

De Intro eindigde woensdagmiddag met een wedstrijd tussen alle groepen om de beste verbeelding te geven van de Robuuste Accountant. De prijs werd glansrijk gewonnen door de groep Eindhoven. Met hun rap battle, waarbij de hele groep meedeed, maakten ze in heldere taal het verschil duidelijk tussen wel en niet robuust. De tweede prijs ging naar groep Breukelen, voor een kwetsbaar filosofisch gedicht in combinatie met een origineel puzzelboekje. Derde werd groep Rotterdam die een flitsend filmpje had gemaakt.

Op 26, 27 en 28 augustus starten de nieuwe studenten van de Pre Master en de Post Master met een Kick Off van een dag in de Wapenzaal van het kasteel. Na een inhoudelijke introductie gaan zij actief aan de gang met improvisatietechnieken onder leiding van Boom Chicago.

The Accountables wensen alle nieuwe studenten veel succes!

10+

Gebruikers die dit bericht leuk vinden:

  • Renske Siskens
Meer lezen Onderwerp insturen Aanmelden nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uw email zal niet zichtbaar op de site zijn.