MENU

Ga mee naar de CFO

Accountables Mike en Bram maken zich op voor het volgende interview in de serie 'Meet the CFO'. We houden de naam nog even geheim maar kunnen wel verklappen dat het om de CFO gaat van een groot internationaal bedrijf. Wil jij ook een CFO aan de tand voelen? Meld je dan nu aan via accountables@nyenrode.nl.

Skin in the game

Behoren accountants tot de klasse van omgekeerde helden, met teveel macht en te weinig verantwoordelijkheidsgevoel? Nassim Nicholas Taleb geeft in zijn boek ‘Antifragiel’ vuistregels om het vertrouwen te herstellen. En dat zijn betere oplossingen dan die van de Werkgroep Toekomst Accountantsberoep.
Margreeth Kloppenburg en Govert van Koningsveld met VAS Award

The Accountables winnen VAS Award

De Vereniging van Accountancy Studenten (VAS) heeft de VAS Award 2015 toegekend aan The Accountables. De studenten reiken deze bokaal jaarlijks uit aan het initiatief binnen de Nyenrode accountantsopleiding dat zij het beste idee van dat jaar vinden.

The international auditor – Doing it differently

"Goede kennis van het Engels is voor de Robuuste Accountant essentieel in de maatschappij van vandaag de dag." Daarom vindt Bram van Neerven dat Nyenrode de accountancyopleiding volledig Engelstalig moet gaan doceren. Wat vind jij? Reageer nu op deze opinie, dan wordt jouw input gebruikt om in gesprek te gaan met het management van de accountancyopleiding.

Lunchdebat NBA Young Profs Accountantsdag 26 november

Hoe zorgen we dat mensen voor het beroep kiezen vanwege de inhoud? Worden studenten gedreven door het vooruitzicht op de riante beloning en die leaseauto? Of zijn zij intrinsiek gemotiveerd? Hebben ze oog voor de maatschappelijke rol van de accountant? Tijdens het lunchdebat op de Accountantsdag gaan de NBA Young Profs met elkaar, studenten en pas afgestudeerden op zoek naar antwoorden op deze vragen.