MENU

Video The Accountables

Video over The Accountables, het platform waar studenten de dialoog aangaan en met elkaar in discussie gaan over dilemma’s in het vak. Daarnaast is het een springplank naar bredere opinievorming en moet het bijdragen aan ideeën, die de toekomst van het accountantsberoep beïnvloeden.

MEET THE CFO – wat verwacht Ted Huijboom van de accountant?

Ted Huijboom is CFO bij KWR Watercycle Research Institute. Dit instituut, met bijna 170 medewerkers, ontwikkelt en ontsluit relevante kennis voor tal van organisaties in de watercyclus. Hoewel Ted Huijboom nooit accountant is geworden, heeft hij wel regelmatig met ze te maken. Wat is zijn visie op accountants en wat verwacht hij van ons?
Rap Battle Groep Eindhoven

Rap Battle verbeeldt De Robuuste Accountant het beste

Op 24 augustus kwamen de eerstejaars bachelorstudenten Accountancy naar Nyenrode voor een driedaagse Intro. De Intro eindigde met een wedstrijd om de beste verbeelding te geven van de Robuuste Accountant. De prijs werd glansrijk gewonnen door de groep Eindhoven. Op 26, 27 en 28 augustus starten de nieuwe studenten van de Pre Master en de Post Master met een Kick Off van een dag in de Wapenzaal van het kasteel.